Behandlingar

Klassisk massage

Djupgående del- eller helkroppsmassage mot spänningar i muskulaturen och värk i leder. Ger en ökad blodcirkulation och fysisk avspänning.
25 min / 55 min / 80 min

Avslappningsmassage

En mjukare och lugnare helkroppsmassage där även ansikte och huvud masseras. En mycket ljuvlig stund, speciellt för dig som behöver varva ner och stressa av!
65 min

Hot Stone Massage

I denna behandling blir du masserad med varma och energirika lavastenar. Det gör avslappningen total samt tillåter massagen att verkligen gå ner på djupet. Behandlingen är cirkulationsökande, stressminskande, energigivande och utrensande.
En otroligt skön stund!
35 min, 55 min el 90 min

CNM

Cirkulation- och Nervbanemassage är en mycket djupgående och kraftfull metod som ökar cirkulationen i både blod- och lymfsystem. Behandlingen påverkar primärt dina blodkärl, nervbanor och lymfkärl. Massagen öppnar upp cirkulationssystemet och stimulerar syresättning och städar ut slaggprodukter. Är också väldigt bra för dig med värk och stelhet. Mycket massageolja och värme används och det gör att behandlingen upplevs som behaglig och avslappnande. Massagens Rolls Royce!
90 min

Reiki Healing

Detta är en väldigt avslappnande o energigivande behandling i vilken man jobbar med människans energikropp. Ordet Reiki är japanska och översätts med ”den universella livskraftsenergin”, flödet av ki/qi genom olika meridianer eller kanaler i kroppen är den centrala tanken.Syftet med behandlingen är: Högre stresstolerans, mer energi, bättre koncentrationsförmåga, mindre sömnbehov, harmoni och balans.

Du kan välja mellan Reiki Healing, Massage + Reiki eller Hot stone + Reiki.
45 min / 60 min / 75 min

Massage Plus

En unikt anpassad behandling där du får ut det mesta möjliga av din massage. Vi fokuserar på ett specifikt problem eller ser till hela din kropps behov. Massage, Hot Stone, Kinesiologi och stretching mixas helt enligt dina önskemål.

Massage är grunden, fokus, engagemang och kunskap är redskapen, helhet och belåtenhet är resultatet.

35 min / 55 min / 90 min

Kinesiologi

För att hitta ”källan” till det onda och förebygga eventuella sjukdomstillstånd genomförs muskeltestning. Obalanser och blockeringar i kroppen sökes upp och behandlas med hjälp av lymfsystemet, akupunktur-systemet, näring etc.

SPA-behandlingar

Maskroskur

Aromainpackning ~ Ansiktsvård

En mjukgörande härlig helkroppsinpackning på en varm bädd. Du väljer själv lugnande, stärkande eller utrensande aromaoljor vilka sedan appliceras på kroppen. Kuren avslutas med en djupverkande ansiktsrengöring, mask och avslappnande ansiktsmassage.
Passar även dig som är gravid!
50 min

Näckroskur

Kroppspeeling ~ Klassisk Massage

Kuren börjar med en rengörande, uppmjukande kroppspeeling med korn från aprikoskärnor. Efter en skön dusch får du en uppmjukande, behandlande rygg-, axel och nackmassage. Som avslutning appliceras en återfuktande lotion på hela kroppen.
60 min

Solroskur

Kroppspeeling ~ Örtbad ~ Klassisk Massage ~
Aromainpackning ~ Ansiktsvård

Kuren inleds med en rengörande kroppspeeling med korn från aprikoskärnor och följs av ett avslappnande örtbad. Efter det får du en välgörande ryassggmage som avslutas med en varm inpackning i härliga aromaoljor. Inbäddad njuter du slutligen av en ansiktsrengöring, mask och avslappnande ansiktsmassage. En totalrenovering för kropp och själ!
120 min

Chokladkur

Kroppspeeling – Avslappningsmassage – Ansiktvård

Solrosens mysigaste behandling för alla sinnen! Kakaons rika innehåll av antioxidanter ger din hud en unik spänst och lyster, samtidigt som det stimulerar produktionen av dina ”må bra”-hormoner – vilket gör dig härligt glad och harmonisk. Med en effektiv kroppspeeling av havssalt och kakao inleds kuren och efter en skön dusch får du en ljuvlig avslappningsmassage för hela kroppen. Kuren avslutas med en ansiktsrengöring, mask av kakao och kakaosmör och en ansiktsmassage. Med en svag doft av choklad bjuds du sist på bubbelvatten och en välsmakande pralin.
90 min

Hot Stone Lyxkur

Kroppspeeling ~ Örtbad ~ Hot Stone Massage ~
Hand- & fotinpackning ~ Ansiktsvård

Solrosens exklusivaste behandling! Du får en rengörande kroppspeeling med korn från aprikoskärnor som efterföljs av ett varmt, avslappnande örtbad. Därefter får du en underbar, djupgående helkroppsmassage med varma lavastenar och en uppmjukande hand- och fotinpackning med en vårdande sheasalva. Kuren avslutas med en ansikts-rengöring, återfuktande mask och avslappnande ansiktsmassage. Len, ren och fräsch bjuds du på bubbelvatten med tilltugg och får en produktgåva från Dermanord att ta med hem!
150 min

Dela din SPA-upplevelse
med en vän eller partner…Minikur Duo

Ryggmassage ~ Örtbad för 2 personer

Du får en uppmjukande ryggmassage och din vän ett avkopplande Örtbad. Efter halva tiden byter ni behandling och får avslutningsvis en stunds relax.
90 min

Hot Stone Duo

Hot Sone Massage – Örtbad för 2 personer

En härlig kur för två med varsin djupgående Hot Stone Massage för rygg, skalp och ansikte och välgörande Örtbad. Kuren avslutas med en stunds relax med bubbelvatten och tilltugg.
105 min

Kraftkur Duo

Kroppspeeling ~ Örtbad ~ Ryggmassage för 2 personer

Som Minikuren ovan men börjas med varsin rengörande, uppmjukande kroppspeeling, samt avslutas med en stunds relax med frukt och dryck. En riktigt mysig stund för två!
135 min

SPA Relax

för 3-4 personer

Under 3 timmar njuter ni av behandling, bubbel, musik och levande ljus. Badrock, handduk, tofflor, frukt, dryck och varsin behandling ingår. Du väljer mellan Klassisk massage 25 min, Hot stone 25 min, Aroma-inpackning 25 min, Ansiktsvård 25 min. Lämna vardagen bakom dig en stund och umgås i en härlig miljö!
180 min

På bokningssidan hittar ni alla prisuppgifter.